25 jan. 2010

*The day so far..

Har sprungit på stan med en killkompis idag. Han skulle ha nya pjucks. En timme senare var det klart och betalt. Ett par skor, en skjorta, en zip hood och en vanlig hood (märke tiger). Allt för precis dryga tusenlappen. Det är bra gjort måste jag säga. Dessutom allt på 50% rea. Hur kommer det sig att herrkläder på rea är så fina medans damkläder oftast är förra årets överblivna reaplagg, trasiga eller tunna sommarkläder? Jag blir lite irriterad bara. Herr rean har årets fina aktuella kläder, men inte på damsidan inte, Nää, där slänger vi ut allt som ingen egentligen vill ha..
Jajja,nog gormat om det där. Lilja var nöjd över stadsturen iaf. Hon har ju fått åka hiss i gallerian, då är hennes dag gjord. Jag förstår inte riktigt vad tjusningen är, men hon springer och skrattar direkt till hissen när man kommer in. Lite roar små säger man ju, i hennes fall stämmer det bra.
Just nu ligger min lilla familj och vilar, Lilja la sig på mattan i v-rummet och goade med tuttarna. Hon var helt klart trött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar