23 feb. 2010

*Mera rastlöshet..

Planerna på Nimbys försvann. Lilja ör alldeles på tok för förkyld för att leka. Hon blir andfådd av att leka här hemma, av att dricka eller äta. Så bus i ett stort lekland är nog inte att rekomendera. Istället tänkte vi våldgästa mormorn, men då tar vi oss inte hem ikväll och imorgonbitti ska vi vara barnvakt så det går inte. Lena ville också ha sällskap idag, så vi slår våra bohag ihop och hoppas på att Lilja inte smittar Alvin med sin förkylning.

Nu har lillan inte ätit mat på 3 dagar, bara välling. Jag gissar att hon har ont i halsen, eftersom knappt frukt går ner utan att hon blir grinig. Så nu går hon på en kost bestående av välling, vatten, medicin och glass. Det blir nog bra, det är ju bara för en kort period.

Måste ringa bvc för att få en tid till 1½ årskontrollen. På något konstigt vis så lyckas dom alltid "glömma" att kalla Lilja, så vi får oftast göra undersökningen senare än tänkt. Fast jag vet iofs inte om dom vill ge henne sprutan när hon är förkyld.
Hur som helst så är det ju nästan stört omöjligt att ta sig fram på deras telefontider. Man kan ju bli galen för mindre!

2 kommentarer:

  1. Jag har precis ringt BVC också.Dom hade såklart glömt Norah..Snyft!
    Hoppas lillan kryar på sig.Vi är också bara hemma och klättrar på väggarna.Denna jäkla kyla!

    SvaraRadera
  2. Hoppas att hon kryar på sig! Är själv risig och det är jättesynd om mig så vad ska det då inte vara för lilla Lilja...

    SvaraRadera