10 apr. 2010

*Inget...

.
Dåligt med uppdateringar nu, jag vet! Men jag har inte orkat skriva. Vi försöker tillbringa all tid med med sväris. Vi gör inte så mycket. Tråkigt när det är så grått väder. Men en liten utflykt per dag hinner vi med.
Ikväll jobbar Larne så då blir det tjejkväll här hemma, jag, Lilja och hennes farmor. Vi ska passa på att äta lax. Sånt man får göra när fiskhataren är borta...

3 kommentarer:

  1. Alltså nu måste du fixa sidan, du kan inte ha ljusrosa text på vit bakrund. Jag måste markera texten för att ens se den!

    SvaraRadera
  2. Ååå.. Lax som är sååååå gott! Mums :D

    SvaraRadera
  3. Hej Jenny! :-)

    Jag fick en kommentar av dig för ett tag sedan och var då in på din blogg och läste, tyvärr så missade jag att svara på din kommentar när jag "gickigenom" alla och satt nu och läste tillbaka i min egen blogg och blev då påmind om att du skrivit! Jag bara förklarar så du inte tror att jag är nonchalant. Kan vara så att jag kanske visst svarat men är lite förvirrad? ;)

    Det glädjer mig att min blogg kan beröra, och jag tackar dig för dina ord och ditt pepp! Det värmer alltid. Du är så välkommen tillbaka till bloggen :) Jag lägger till dig på blogglistan så jag inte glömmer din adress. (:

    Kramar!

    SvaraRadera