25 maj 2010

*Ikea och så..lite bröllis..

.
Hej å hå! Vilken lång dag!

Först pch främst ser jag att jag har fått en ny följare på bloglovin, kul! Välkommen! Kanske är det någon ny eller så någon gammal läsare, eller rent utav en nygammal.. Hur som haver, kul!

Sen vill jag be lite om ursäkt för väärdelös uppdatering. Våran dator har haft lov och inte alls velat vara med och leka. Men nu verkar allt vara på topp igen.

Idag har vi varit på ikea, heeela dagen lång. Lillan fick hoppa över dagis och vara hos mormor istället. Mycket passande dag, då hon, just idag har bestämt sig för att hon kan säga "mormor". Så söt! Hon har kunnat det länge, men bara vägrat säga. Idag när vi svängde in på gatan hos mamma så kom det. Sen har det knappt låtit annat ur hennes mun.
Men, mycket har vi handlat. Inte så mycket som vi hade tänkt. Men så blir det ju oftast. Planen var att handla lite krims och krams till bröllopet. Men icket. Istället kom vi hem med en ny tvättstuga. Eller, njaa. Inte stugan, men hyllsystem till tvättsugan iaf. Så ikväll har vi delat på en öl och borrat och skruvat. Imorogn ska själva maskinerna få flytta in där. INTE en dag för tidigt. Jag menar, vi har ju ändå bott här i snart två år. Först nu börjar vi bli klara! Nåja, vad är väl en bal på slotten..?

Idag var sista OSA dagen för bröllopet. Vi blir ganska exakt 30 pers. Nu kan jag börja planera på riktigt. 31 dagar kvar! Mat ska planeras ordentligt, så har ni några bra förslag på enkel mat man kan göra dagen före så säg till. Vi hade tänkt oss en liten buffé av kallskuret och så.

Imorgon ska vi:

*Fixa Larnes ring
*Besöka pappersgrossen
*Köpa slang till tvätteriet
*Köpa "bord" till tvättmaskinen

Mjaa, det var nog allt!

Tjillevippen!

3 kommentarer:

  1. Va! två år?? tänk vad tiden går fort..
    hmm visst har vi osat oss??? *haha*
    Puss

    SvaraRadera
  2. Å vad späönnande! Tänk att det snart är dax för dagen D! =)

    SvaraRadera
  3. 31 dagar kvar alltså :D ska fundera på matförslag!

    SvaraRadera