16 jan. 2012

*Planeterna i zodiaken..

.
Fortsätter på ämnet.. Det här var ju så intressant!  Jag är kräfta, om nu någon missar det!
Jag tycker det är lustigt hur det kan stämma så mycket, så bra. Som om jag läst mitt astro i förväg och sen växt upp till att bli den människan!

Månen - Din själ
Kräftan har starka, varma känslor som räcker till för hela världen. Vadhelst – betydelselöst eller avgö­rande – väcker starka reaktioner. Kräftan har lätt för att gråta och vill alltid vårda och vörda. Hans känslor är som en vårflod – de svämmar över och dränker allt i sin väg. Allra starkast är känslorna för hemmet och familjen.

Merkurius - Ditt intellekt

Kräftan är inte särdeles intellektuell av sig. Han har svårt att tillmäta tänkandet någon större betydelse, och det blir inte så mycket resonemang – mycket hellre ren intuition. Hans intuitiva slutsatser är dock begåvade och han kan, på det han känner för, vara rena naturbegåvningen.

Venus - Din kreativitet
Kräftans kreativitet. vård och läkekonst.
Kräftan har en kärlek som är varm och innerlig, särskilt till familjen. Så stark är hans vårdvilja, att han kan kännas påträngande som klister. "Hur är det med dig?" blir en idelig fråga. Han är hela tiden engagerad i andras situation. Alltid full av förståelse.



Mars - Din aggresssion
Kräftan öser aldrig ut sin vrede över andra men visar den i stället gärna som eget lidande. Hans svåra temperament kan ofta plåga honom, och där finns ett visst drag av masochism. Det händer att han i ilskan sårar sina närmaste, och sedan ångrar sig djupt och länge.


Jupiter - Din lycka
Kräftan har ett splittrat och lite rörigt känsloliv, men ett gott förhållande till sina närmaste. Ett rikt familjeliv är troligt.


Saturnus - Ditt ansvar
Kräftan ställer stora krav på sina närmaste, och kan vara rätt påfrestande i familjelivet. Tjatig och gnällig, men också mycket ansvarsfull. Tror på en fast upp­fostran.


Uranus - Dina insikter
Kräftan har det allra rikaste känsloliv, med miljoner undertoner och sinnliga upplevelser i mängd. Lär sig mycket av familjelivet, och är där rena rikedomen, en jultomte året runt.


Neptunus - Din fantasi
Kräftan har stark fantasi, som han har svårt att skilja från verkligheten och som engagerar honom starkt känslomässigt.


Pluto - Dina omvälvningar
Kräftan genomgår förvandlingar i sitt känsloliv. Plågsamma och påfrestande. Omvälvningar i familje­livet och starka slitningar och utbrott.




http://www.astrologi.nu/horoskop/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar