24 jan. 2012

*Sjukstuga...

.
Först var hon frisk sen blev hon hängig. Snabbt piggelin igen men lika dålig, lika snabbt. Hög feber ena sekunden och upp o studsa feberfri andra. Så har det varit sen i fredags.

Igår var vi ute länge och lekte, åkte madrass och skottade. Hon var hur fräsch som helst. Inga mörka ringar under ögonen och fin färg i ansiktet. Sen kom natten med lite upphostat slem, men pigg morgon. Så iväg på dagis. Men hämtade henne tidigare för att hon var så hängig och inte ville äta, bara sitta i soffan under en filt.

Idag for vi till mamma. Lilja var rätt pigg och glad. Tills hon vilat. Hon tittade på middagstallriken och man riktigt såg hur grönblek hon blev i fejjan.
Sjuk och eländig ville hon såklart sova hos mormor. Men efter ett besök på toa så bestämde vi att det var bäst i att åka hem iaf.
Magsjukevarning..

De senaste 4-5 dagarna har Liten ätit:
1 glass
1 mandarin
1 korvsnärt
3 skedar yoggi
3 tuggor hamburgare
någon tugga macka..

Glass, mandarin och korv idag. Så det var ju inte konstigt att magen satte igång idag.

Så, nu sitter vi här hemma..igen. Jag har hjärtat lite i halsgropen när jag ser hur Lilja kämpar i sig den minsta mackan i världen. Jag väntar bara att den ska komma upp igen, flygande över rumsbordet och ner på lurvasmattan..  
Hoppas inte hoppas inte hoppas inte!



Blek och grå under ögonen.
Lilla lilla flickebarn!


1 kommentar:

  1. stackars liten :( hoppas hon piggnar till snart!

    om det var du som frågade om hamburgerbröden så tror jag nog det går utmärkt att frysa dom :)

    SvaraRadera