22 mars 2010

*Snopp och snippa? Kärt barn ni vet...

Jag har börjat fundera på vad vi ska kalla manligt/kvinnlligt könsorgan inför lillan? Just nu kallar jag den (hennes) bara för "den". Det fungerar ju inte i längden. Annars använder jag ordet skrutta, eller muff. Men det känns inte som det passar sig för en ettåring. Dessutom kallar jag även Lilja för skruttan ibland, det blir ju HELT galet!

Så, vad kallar ni "den" ?

4 kommentarer:

  1. ojoj. jag måste tänka till här. då jag surrar med kompisar låter jag nog vulgär :P men om det skulle komma på tal m fabbe tror jag att jag säger "mus". Är ju mest snoppsnack här än så länge. Haha åderpåle är verkligen ett fult ord!
    Men ja, mus tror jag. :)

    SvaraRadera
  2. hej hej, här hemma hos oss är det skrutta och snopp. annars tycker jag att snäcka är ett ganska bra ord att använda. ha en bra dag

    SvaraRadera
  3. Iiiiih. Ellen, sluta med denhär bloggen genast! Ingen kommer ändå att kommentera "Jag kallar den pälsmössa!" Såå...iiih...du kan lägga ner bloggen.
    //Emma
    PS. Jag kallar den förstås "nedredel"

    SvaraRadera
  4. Iiiii! Orka driva denhär bloggen, Ellen! Ingen kommer ändå kommentera: "Jag kallar den pälsmössa!" så om det är därför du vill ha läsare så tro inte! Jag kallar den helt enkelt nedredel. Du nu som läser min, (Emmas) kommentar. Börja klla snippor för nedredelar, (för att inte följa Ellens regler, såklart)! ;) Men, hejdå...måste...sticka...:)
    //Emma
    PS. Ni som läser detta: Visa denna kommentar till era föräldrar, och säg sedan att ni börjar kallar snippor nedredelar, och penisar nedredelar..!

    SvaraRadera