19 aug. 2010

*Orgasmera mera..!!

.
Japp, rubriken stämmer. Alla ska vara glada och ha kul. Speciellt ikväll, tydligen. Undrar du varför? Jo, då ska jag berätta att ikväll är det nämligen "Nationella orgasmnatten" Japp.
Vad betyder då detta? Jo, ungefär vad du tänker på. SEX! Antingen med en partner eller med dig själv. Ikväll ska orgasmen hyllas.
Första natten med fullmåne efter midsommar infaller orgasmnatten. Det är inatt.

Ylva Franzén, hon orgasmtanten som brukar vara med i olika program har lobbat för denna natt i 8 år. För er som försöker så är det en bra natt att föröka sig på. Ylva, tycker att man ska gå ut och ha sex. Varför vet jag inte, kanske för att komma närmare månen eller nåt. Men eftersom det är gode kallt ute så hoppas jag ni stannar inne, eller klär er ordentligt så inte rumporna fryser.

Så, frågan är då hur jag ska göra. Maken kommer inte hem förän någon gång inatt och då sover jag. Om han då väcker mig för att orgasmera så kommer jag inte att kunna somna om på några timmar och det betyder att jag inte kommer orka kliva upp med lillan. Ska jag orgasmera själv? Njaa, det är liksom inte min grej. Jag har ju gift mig av en anledning. Jag slipper göra jobbet liksom...

Nåja.. jag ska fundera vidare på den så hoppas jag ni har en riktigt skön natt!
Toodliloo och händerna under täcket!

Som en extra bonus:

Det händer när du får orgasm

När du får orgasm ökar din andning och blodflödet i underlivet, samtidigt som musklerna i bäckenbotten drar ihop sig rytmiskt.
I samma veva sprutar en mängd hormoner ut i hjärnans belöningssystem. Till exempel oxytocin, som gör dig lugn och bidrar till att du känner dig närmare din partner.
Andra hormoner som kickar in samtidigt är dopamin, som ökar lusten och lyckokänslorna, och endorfin, som gör dig glad och dessutom motverkar smärta.


Källor: Vårdguiden, Wikipedia




1 kommentar:

  1. shit...jag orkar verkligen inte orgasmera ikväll!

    SvaraRadera