12 nov. 2010

*Barnvakter...

.
Jävla värdelöst alltså!
På två dagar har vi köpt två barnvakter. Båda dåliga.

Först köpte vi en på clas ohlson, den åkte snabbt tillbaka. Idag köpte vi en på barnens hus, den vill jag lämna tillbaka, men det får man tydligen inte!

Vi har barnvakten igång hela nätterna eftersom vi vill ha Liljas dörr stängd men då hör vi inte när hon vaknar.
Nu har jag fifflat och försökt, men dagens inköp går bara att ha med batterier. Alltså inte strömkabeln i, för då står den och surrar högt som tusan heela tiden. Så det är att plugga i 4 batterier, det innebär att vi kommer att få bya dessa alltid och jämt!

Den första vi köpte var ungefär likadan. Det gick att välja mellan surr hela tiden eller att den larmar vid ljud. Problemet är att det måste låta, tex. att Lilja gråter, ett tag innan den slår igång. Det känns väldigt osäkert.
Eftersom hon inte vaknar och gråter för att meddela sig utan ligger och väntar, leker i sängen eller ropar så innebär det att den barnvakten inte hinner registrera för att larma.
Tänk om hon ligger ute i vagnen. Då hinner hon ju kräla sig ur och gå över till grannen eller nåt innan vi upptäckt att hon är vaken. Farligt!

Den absolut bästa barnvakten vi haft är inköpt på gekås. Tyvärr är den full av batterisyra..

Imorgon får Larne fara tillbaka till barnens hus och försöka flirta för att lämna tillbaka den. Jag får försöka skrubba bort syran, plocka isär och försöka rengöra och kanske få den gamla att fungera.


Jag blir så less! Varför kan saker inte bara fungera som man vill?





2 kommentarer:

  1. BabyNova eller ngt liknande heter den vi har till Lovis, där kan man ställa in hur känslig den ska vara, och dessutom ha vakterna i laddare hela tiden utan att batteriet tar skada. Skitbra, men tyvärr lite dyr.

    SvaraRadera
  2. Det är så himla dåligt att man inte får lämna tillbaka grejer på barnens hus, inte då förpackningen är bruten, inte ens bara öppnad utan att man har förstört kartongen.. Sämst!

    SvaraRadera