3 aug. 2011

*Hurtbullen...

.
Lilja hostar som om hon fick betalt för det. Speciellt på nätterna. Det innebär att jag får vara vaken eftersom hon är vaken en timme eller två med start från midnatt. Det är varmt och jävligt, inte lätt att somna om då heller.
När jag är trött och är varm om tassarna så kommer myrkrypen. Speciellt när lillskiten vaknar före 7. Så jag gjorde precis som planerat. Jag klev upp, laddade fröken med frukost. Lagom tills resten av huset klev upp. Då hoppade jag i springskorna och drog iväg. En timmes jogg på morgon gjorde susen. Fast redan nu har jag lite träningsvärk i vaderna. Härligt!

Mitt lokalsinne är inte så fruktansvärt bedrövligt som jag trott. Jag hade en plan med min springrutt, och se på fasen om jag inte hittade rätt.
En mycket fin gångväg. Sällskap av kossorna på vägsidan, gräshopporna som studsar brevid och äckliga sniglar som slemmar sig över vägarna. Myycket härligt måste jag säga. Lite roligare än hemma, där jag far samma tur varenda gång. Det är ju inte helt omöjligt att det blir en sväng imorgon också!
Jäklar vad jag kommer vara fit till vintern!
Eller fittare, kan man säga så?!

Nu packas påsar och väskor. Tjejerna (jag, svärmor Marita och Lilja) och farbroren ska ner på stranden. Jag hoppas att inte hostan blir värre för lillis bara. Men vi blir ju knäpp av att sitta här hemma i värmen..

Höres senare!

Jag ska förresten försöka föra över lite bilder ikväll...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar