29 jan. 2010

*Misshandel..

Aftonbladet skriver idag om en misshandel som hände i oktober förra året. En man slog sin 4 åriga son  med minst 15 slag över hela kroppen. Allt bara för att pojken inte ville sitta på sätet i tunnelbanan. Tydligen var det fredagsrusning så det måste ju varit fullt av folk. Men den enda som ingrep var en tjej 28år. Hon hade lyckats stopps mannen med att leka kung fu eller nåt, då kunde hon larma polisen. Skitbra!
Frågan är ju då vad resten av människorna gjorde? Om man inte törs ge sig in i fighten kan man väl åtminstone ringa polisen?! Massor med cred till Maria Lundin som räddade pojken.

Hur skulle du själv reagera? Det är svårt att svara på, men vill ju gärna tro att man skule offra sitt eget liv för pojkens. Men frågan är om man inte blir handlingförlamad, eller bara så rädd att man inte törs göra något alls.


Om du vill läsa artikeln hittar du den här.

2 kommentarer:

  1. Ja det där var nog det första jag läste i morse, fan så arg jag blir! vad fan gjorde alla andra? om pappan hann slå 15 slag - tittade alla bort eller? idioter. Men BRA att hon reagerade iaf!

    SvaraRadera
  2. Haha,ja iofs!Hade jag sparat alla mina vinster so far så hade vi haft en resa iaf.Men det är lätt att vara efterklok :)

    SvaraRadera